luni, 27 mai 2013

Recomandare catre AJF IASI - baraj intre primele 4 echipe din Liga a IV-a

Continuam "serialul" nostru cu propuneri catre AJF IASI.
De ce nu s-ar face si la noi un baraj intre primele 4 echipe care termina Liga a IV-a ?
De exemplu, cum este in judetul Valcea:

Liga a IV-a Vâlcea, la stadiul semifinalelor!

După ultima etapă a sezonului regulat din Liga a IV-a Vâlcea, se cunosc cele patru semifinaliste rămase în cursă pentru locul care asigură participarea la ”barajul” de promovare în cel de-al treilea eşalon: Hidro Rm. Vâlcea, Posada Perişani (Seria Nord), Unirea Drăgăşani, Voinţa Orleşti (Seria Sud).

Cele patru echipe se vor înfrunta în semifinale, încrucişat, în dublă manşă. Conform regulamentului AJF Vâlcea, câştigătoarele celor două serii, Hidro şi Unirea au avantajul că vor disputa returul semifinalelor pe teren propriu.

Finala Ligii a IV-a Vâlcea se va disputa într-o singură manşă, pe Stadionul Municipal din Zăvoi, pe 7 iunie, de la ora 17.30. Câştigătoarea Ligii a IV-a Vâlcea va înfrunta într-un baraj de promovare în Liga a III-a pe campioana Sibiului, FC Avrig.

De remarcat că una dintre semifinaliste, Hidro, echipa antrenată de Narcis Enăchescu (FOTO), va juca şi finala Cupei României, faza judeţeană, contra Flacărei Horezu. Meciul este programat pe 12 iunie, la Horezu.
Iată programul semifinalelor:
Prima manşă, miercuri, 29 mai, ora 18.00:

VOINŢA ORLEŞTI - HIDRO RM. VÂLCEA
POSADA PERIŞANI - UNIREA DRĂGĂŞANI

Manşa retur, sâmbătă, 1 iunie, ora 11.00:

HIDRO RM. VÂLCEA - VOINŢA ORLEŞTI
UNIREA DRĂGĂŞANI - POSADA PERIŞANIhttp://liga2.prosport.ro/liga-4/ligi-judetene/liga-a-iv-a-valcea-la-stadiul-semifinalelor-10903926

********************************Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu