marți, 21 mai 2013

C.S. Municipal Studențesc IAȘI a murit, traiasca noul stadion de 30.000 locuri

                     Toata lumea PLANGE ca echipa Iasului, fie ca se chema POLI sau mai nou, CSMS a picat din nou in Liga 2.................. PLANUL decurge normal, este totul pregatit pe hartie, dar nimeni nu citeste printre randuri.

Sa ma explic:

- noile reglementari UEFA spun ca stadioanele trebuie sa aiba minim 1/4 din nr de locuri din tribune, ca si locuri de parcare . Tehnic, in COPOU, nu se pot realiza 11.500 / 4 = 2.875 locuri de parcare, poate daca MUTI Puscaria din "cadru", si nu stii daca este posibil si asa

- ce s-au gandit edilii Iasului, ca sa nu dam nume ? PICAM echipa in Liga a II-a, lumea va suferi, totusi suntem un oras fotbalistic, si cu ce le luam ochii, cu ce le stergem LACRIMILE de pe obraz? 
Cu noul stadion de 30.000 de locuri, toate acoperite, cu parcare auto de 7.500 locuri, stam in Liga II-a 1-2 ani, apoi PROMOVAM in Liga 1, cu o echipa puternica, cu un om cu bani langa echipa, in speta dnul Porumboiu + noul dezvoltator al stadionului si beneficiarul "spatiului liber" care va ramane in Copou :)

- unde mutam Puscaria? Pentru ca planul este super-ok! Undeva in afara orasului, spre comuna Victoria ( sunt zvonuri )

- unde facem noul Stadion? In afara Iasului, posibil pe directia Letcani - Podu Iloaiei :) ( mai bine faceau aici noul AEROPORT de acum 10-20 de ani - de asta IASUL a ajuns unde a ajuns:(  )

- OK ! Dar ce facem in COPOU, pe locul ramas liber de Puscarie si stadionul Emil Alexandrescu ?

- ................... nitz-nitz, mai multe nu spun, ca este periculos................

Deci, CSMS IASI A MURIT, TRAIASCA  NOUL STADION DE 30.000 LOCURI :)

PS - LA MULTI ANI celor dragi, astazi!

******************

Multumim WWW.IASICITESTE.RO => http://iasiciteste.ro/?p=27835 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu