luni, 27 mai 2013

La altii DA la noi BA !

Dupa cum stiti, este posibil ca STIINTA MIROSLAVA sa revina din nou in Liga a IV-a, in mare parte din "cauza" celor de la Kosarom Pascani.......... Cum se face ca noi ne MANCAM intre vecini, si altii isi vad de treaba , in LINISTE, avand si rezultate frumoase!

********************************

Bacăul revine în eșalonul secund

Municipiul Bacău revine în eșalonul secund, locul defunctei FCM fiind luat de Sport Club. După un campionat încordat, trupa antrenată de Marius Baciu s-a văzut promovată cu trei etape înainte de final, ultimul meci pe teren propriu, cel cu FCM Dorohoi, fiind un bun prilej de sărbătoare.

Inainte de partida de campionat, primarul Bacăului, Romeo Stavarache, a oferit echipei câștigătoare a seriei C1 medalii și o cupă care să simbolizeze promovarea.

Meciul cu FCM Dorohoi, de  pe gazonul “Municipalului”, a fost precedat de o întâlnire a fostelor glorii ale fotbalului băcăuan într-o partidă de aducere aminte a ceea ce a însemnat Bacăul pentru fotbalul românesc. Nu au lipsit de la convocare Nicu Alexa, Costel Câmpeanu, Puiu Tismănaru, Costel Solomon, Sorin Avram, Nicolae Vătafu, Corneliu Costinescu șI multI altii. De asemenea la meciul fostelor glorii a fost prezent  șI internationalul român Dorin Goian care a jucat câte o repriză la cele două formatii.


Fane Nanu se întoarce în eşalonul secund

Cu fostul internaţional craiovean pe banca tehnică de trei ani, Minerul Motru a obţinut o meritorie promovare în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Ştefan Nanu revine, ca antrenor, pe scena eşalonului secund după o promovare obţinută în ritm de marş forţat la timona Minerului Motru. Cu un sigur eşec în campionatul care stă se încheie, Minerul a dominat autoritar întrecerea în C4. Nanu scrie, astfel, o altă pagină frumoasă în cariera lui de antrenor după perioada fructuoasă petrecută, în Liga a II-a, la conducerea grupării prahovene FCM Câmpina.

Din D în eşalonul secund

Ştefan Nanu a avut continuitate pe banca motrenilor, fostul internaţional preluând echipa în campionatul judeţean pentru a o conduce, acum,  către eşalonul secund. „Grupul de bază a rămas acelaşi, de ani de zile. Am mai făcut schimbrări, dar puţine şi toate în modul pe care mi-l doresc. Am avut parte de stabilitate, la toate nivelurile, lucru care s-a văzut în parcursul nostru. Mă bucur că am redat Motrului locul pe care această echipă îl merită în peisajul fotbalului românesc”, a punctat Fane Nanu.

Premiaţi de Primărie

Jucătorii Minerului vor fi premiaţi de edilul din Motru cu ocazia zilelor oraşului care vor avea loc la finele acestei săptămâni. „Fotbaliştii merită această atenţie după ce au făcut, pe teren, în acest campionat. După câteva zile, vom avea timp să discutăm şi despre ceea ce ne aşteaptă în continaure pentru că, suntem cu toţii conştienţi, Liga a II-a înseamnă cu totul altceva. Acum însă trebuie să ne bucurăm pentru obţinerea promovării”, a spus Ştefan Nanu.  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu