luni, 27 mai 2013

Promovaţi cu 15.000 €! FC România riscă să se desfiinţeze dacă nu găseşte bani mai mulţi pentru sezonul viitor Mai mult: Promovaţi cu 15.000 €! FC România riscă să se desfiinţeze dacă nu găseşte bani mai mulţi pentru sezonul viitor





Fondat în 2006, clubul FC România, pentru care joacă fotbalişti ce muncesc în Londra, a ajuns din Liga 16-a în Liga a 9-a, din cele 21 britanice! Ultima promovare le permite tricolorilor să joace în Cupa Angliei.

onuţ Vintilă detaliază: “E cea mai importantă reuşită la nivel de echipă în comunitatea românească din UK. La nivelul acesta, cresc pretenţiile: trebuie făcute contracte sau noncontracte jucătorilor, vor fi deplasări costisitoare în afara capitalei, vom evolua contra unor echipe înfiinţate de un secol. Partea bună? Jocurile vor fi transmise la radio. Meciul de Cupa Angliei va fi transmis de ITV1 sau ESPN Sport, aceste două stații au drepturile pentru tururile preliminare”. Noul statut al clubului presupune cheltuieli mai mari.

Ar avea nevoie de minimum 25.000 €

“Totul depinde de sponsorul nostru, Conarg, dacă va continua cu noi sau nu. Poate vor veni şi alţii... Nu avem o certitudine! Noi ne-am atins obiectivul, nu rămâne decât să avem susţinere. Altfel, ne vom desfiinţa! Am promovat cu 15.000 de euro, pentru sezonul viitor am avea nevoie de 25.000 de euro”, spune Vintilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu