luni, 12 august 2013

Rezultate Liga a IV-a si a V-a, prima etapa din editia 2013-2014

Cum site-ul AJF IASI nu este actualizat nici la aceasta ora, pagina facebook a lor pare abandonata si cum nici la newsletter nu te poti inscrie, sunt nevoit sa afisez rezultatele de ieri, folosind alte surse:

Liga 4 Iasi: Rezultatele primei etape. Siretul Lespezi primul lider!

Sezonul 2013/2014 al Ligii 4 Iasi a debutat cu 7 meciuri din prima etapa, pentru ca al optulea meci dintre Helios Tomesti si AS Holboca a fost amanat de comun acord.

UNIREA MIRCESTI – SIRETUL LESPEZI 1-6 (0-3)
Victorie fara probleme pentru Siretul Lespezi in prima etapa, echipa pregatita de Cristi Rascu profitand de faptul ca Mircestiul inca nu si-a definitivat lotul pentru acest sezon. De partea cealalta, Lespeziul a anuntat ca-si doreste o clasare in primele 5, iar debutul a fost unul perfect, daca ne gandim ca pe langa cele 3 puncte obtinute in deplasare, au mai reusit sa o faca si la o diferenta concludenta. Au marcat pentru Lespezi Andrei Apostol (2), Razvan Melinte (2), Ciprian Bucovanu si Silviu Olaru.

RAPID DUMESTI – UNIREA RUGINOASA 4-0 (0-0)
Dupa o prima repriza echilibrata, in care ambele echipe au ratat cateva ocazii foarte mari, Ruginoasa avand sansa sa conduca la pauza, daca ar fi marcat la una din cele doua situatii foarte bune. In repriza secunda, dumestenii au demonstrat ca sunt campioana judetului si au marcat de 4 ori, reusind o victorie concludenta ce ii urca pe locul 2 dupa prima etapa.

VENUS BUTEA – VIITORUL TG. FRUMOS 1-2 (1-1)
Revenirea celor de la Venus Butea in Liga 4 Iasi era sa fie una de senzatie. Acestia au deschis scorul in min. 9, impotriva vicecampioanei en-titre a judetului, insa experienta targovetilor si-a spus cuvantul, acestia reusind sa intoarca scorul prin golurile marcate in min. 31 (penalty Alin Cruceanu) si min. 66 (Costel Vulpe).

PODGORIA COTNARI – VIITORUL HIRLAU 0-2 (0-1)
Meciul disputat pe terenul din Bals a fost adjudecat de cei de la Viitorul Hirlau, acestia reusind prin plusul de experienta sa invinga cu 2-0, dupa ce la pauza conduceau cu 1-0. Au marcat Mihai Ciobotaru si Stefan Stoica pentru hirlauani, in timp ce de la echipa gazda au fost eliminati doi jucatori intr-un minut, unul pentru proteste si celalalt pentru ca a bruscat arbitrul dupa ce acordase cartonasul rosu primul jucator de la Cotnari.

STEJARUL SINESTI – VIITORUL LUNGANI 2-0 (0-0)
Lunganiul s-a mentinut foarte bine in prima repriza impotriva vecinilor de la Stejarul Sinesti, insa in repriza secunda au cedat teren si s-au recunoscut invinsi cu 2-0 de echipa gazda. Stejarul Sinesti ramane o echipa ce pierde greu puncte pe teren propriu, iar in acest sezon ar putea prinde un loc pe podium.

KOSAROM II PASCANI – GLORIA BALS 2-0 (1-0)
Balsul si-a pierdut golgheterul in aceasta vara, Bogdan Valeanu alegand sa se transfere la Viitorul Tg. Frumos. Asadar, forta ofensiva a balsenilor a scazut foarte mult, acestia fiind una din echipele candidate la retrogradare. Echipa secunda a Kosaromului a jucat fara dezinvoltura, reusind sa marcheze cate un gol in fiecare repriza si sa-si adjudece astfel primele 3 puncte ale sezonului. Au marcat fostul jucator al Lespeziului – Toma si Cojocaru, iar in min. 60, la 1-0 pentru Pascani, portarul Alex Nacuta a reusit sa apere un penalty pentru Bals.

GLORIA BALTATI – FORESTA CIUREA 3-1 (1-0)
Primul meci al Forestei dupa exodul in masa al titularilor din campionatul trecut, nu a fost un dezastru asa cum anticipau multi. Acestia au dat o replica buna Baltatiului, insa gazdele au reusit sa se impuna in final cu 3-1, dupa ce au condus cu 1-0 si au fost egalati in startul reprizei secunde. De mentionat ca Foresta Ciurea a avut si un jucator eliminat in min. 47, pentru cumul de galbene.


Liga 5 Iasi – Seria 1: Vointa Voinesti – primul lider al sezonului!

 

Liga 5 Iasi – Seria 1 a debutat cu un numar de 16 echipe la start. Primul lider al campionatului este Vointa Voinesti, care se anunta o candidata serioasa la promovarea din aceasta serie.

AS CIURBESTI – STEJARUL BARNOVA 9-1
Debut in forta pentru nou-infiintatii de la AS Ciurbesti, care au trecut cu 9-1 de o echipa cu o vechime de un an, Stejarul Barnova (REPORTAJ).

UNIREA SCANTEIA – REAL TOMESTI 1-2
Se pare ca debutantele din aceasta serie sunt echipe puternice, daca ne gandim ca aproape toate au reusit sa castige primul meci oficial. Real Tomesti a reusit o surpriza placuta in deplasarea de la Unirea Scanteia, reusind sa se impuna cu 2-1 intr-o partida in care porneau cu sansa a doua.

PARTIZANII BARNOVA – VOINTA BOSIA 3-1 (1-0)
Asa cum precizam mai sus, debutantele au facut meciuri foarte bune si au inceput cu dreptul. Partizanii Barnova s-a impus cu 3-1, prin golurile marcate de Bogdan Rotaru (min. 28 – penalty), Radu Ungureanu (min. 66) si Axinte Razvan (min. 78), Bosia reusind sa marcheze pentru 2-1 in min. 75.

VIITORUL CIORTESTI – VIITORUL MIRONEASA 3-2
Ciortestiul a reusit sa castige primul meci al sezonului, dupa o victorie destul de grea in fata celor de la Viitorul Mironeasa.

VOINTA VOINESTI – STIINTA II MIROSLAVA 11-1
Vointa Voinesti nu le-a lasat loc de interpretari copiilor de la Stiinta II Miroslava si s-a impus cu un 11-1 concludent, rezultat cu care se instaleaza in fruntea clasamentului inca din prima etapa.

FULGERUL TIBANESTI – UNIREA TIBANA 3-2 
Derby-ul local dintre Tibanesti si Tibana a fost castigat la mare lupta de echipa gazda, care va fi o nuca tare in acest campionat, fiind implicata in mod direct in lupta pentru promovare, mai ales ca pe teren propriu va mai face victime.

JUPITER IASI – PRUTUL PRISCANI 2-1 (0-1)
Baietii pregatiti de prof. Dorel Stafie au debutat cu dreptul in acest sezon. Jupiter Iasi s-a impus cu 2-1 pe sinteticul din Copou, reusind astfel 3 puncte datatoare de sperante in privinta obiectivului indraznet – promovarea in Liga 4 Iasi. Andrei Zama a deschis scorul pentru Prisacani (min. 26), pentru ca in repriza secunda scorul sa fie intors de gazde prin reusitele lui Florin Sitaru si Iulian Vulpescu. Au fost si doua bari pentru gazde (min. 17 – penalty si min. 85), dar si doua eliminari la Prisacani.

Jupiter Iasi

VIITORUL TANSA – FORTZA COSTULENI 4-7
Debutul celor de la Tansa in fotbalul judetean a fost umbrit de infrangerea in fata celor de la Costuleni, una din echipele slabe ale acestei serii. Totusi, felicitari celor de la Tansa ca au gasit resursele necesare pentru a participa in campionatul judetean, in conditiile in care sunt una din comunele limitrofe ale acestui judet si vor avea cheltuieli mari si cu deplasarile.



Liga 5 Iasi-Seria 3: Rezultate prima etapa! Todiresti debut excelent!

 

Liga 5 Iasi – Seria 3 (Pascani) se prezinta la start cu 18 echipe, fiind cea mai numeroasa divizie a Iasului. Se anunta un sezon interesant, pentru ca nu prea exista echipe dornice sa promoveze, mai ales ca vor fi cheltuieli aproape duble, incepand cu sezonul urmator de Liga 4 Iasi.

NOUA GENERATIE TOPILE – AVANTUL TODIRESTI 3-4
Meci intens la Topile, acolo unde medaliata cu bronz a sezonul trecut in aceasta serie – Avantul Todiresti a inceput campionatul cu o victorie la limita si cu multe goluri, impunandu-se cu 4-3.

VIITORUL MUNCEL – SIRETUL HALAUCESTI 4-1
Cu 4-5 jucatori pierduti in aceasta vara, Siretul Halaucesti s-a prezentat ca victima sigura in deplasarea de la Muncel, iar gazdele au profitat si s-au impus cu un linistitor 4-1 si isi depune candidatura pentru primele locuri la finalul sezonului.

ACTIV VALEA SEACA – VOINTA MOTCA 1-1 (1-0)
Meci de mare angajament la Valea Seaca, unde echipa gazda a reusit sa-i incurce pe cei de la Vointa Motca, in drumul lor spre castigarea campionatului. Doua puncte importante pierdute de Motca, ce se pot dovedi decisive la finalul campionatului.

MOLDOVA CRISTESTI – UNIREA AL. I. CUZA 4-2 (3-1)
Debutul celor de la Al. I. Cuza a fost cu infrangere la Cristesti, unde tanara echipa din localitate nu prea a avut probleme isi a impune jocul, castigand cu un lejer 4-2.

LOCOMOTIVA PASCANI – OLIMPIA OTELENI 4-0
Locomotiva Pascani pare a fi o echipa foarte buna, desi s-au infiintat abia in acest an. Acestia au mai multi jucatori ce au terminat junioratul la CSS Pascani si Kosarom Pascani, iar acest lucru le da un avantaj, fiind greu de crezut ca vor exista prea multe echipe ce le vor face fata din punct de vedere fizic.

VIITORUL HARMANESTI – SPICUL HELESTENI 4-1
Victorie fara dubii a celor de la Harmanesti, care s-au impus cu 4-1 intr-o partida ce parea a fi echilibrata inainte de fluierul de start. Din pacate pentru oaspeti, acestia nu prea au contat in meciul din aceasta prima etapa.

AS SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU – FC LUNCA PASCANI 4-1
La fel ca si Locomotiva Pascani, nou-infiintatii de la Stolniceni-Prajescu au debutat cu dreptul in acest sezon, reusind sa invinga fara dubii o echipa ce mereu a fost in primele echipe ale Seriei 3.

AVANTUL TATARUSI – RECOLTA CONTESTI 2-1
Meci cu cantec intre cele doua sate vecine, Tatarusi si Contesti. Gazdele s-au impus cu 2-1, insa oaspetii nu s-au multumit cu acest rezultat si au facut scandal.

BIRUINTA MIROSLOVESTI – CSM II PASCANI 5-2
Miroslovestiul porneste cu dreptul in noul sezon si au ca obiectiv o clasare in prima jumatate, desi majoritatea jucatorilor sunt din comuna, iar sezonul trecut au obtinut un rusinos loc 15 din 15 echipe ramase pana la finalul sezonului (la start fiind 18 echipe).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu