miercuri, 1 mai 2013

Porumboiu negociază cu Gheorghe Nichita pentru CSMS Iaşi

Legat de articolul anterior, cum "nu iese fum fără foc" , http://sosfij.blogspot.ro/2013/04/incep-echipele-sa-fuzioneze.html , se pare ca dnul Porumboiu se "muta" la Iasi.

*************


Afaceristul e foarte tentat să renunţe la FC Vaslui ca să susţină echipa din oraşul vecin, unde primarul îi promite stadion de 30.000 de locuri.
Adrian Porumboiu nu se retrage din fotbal, cum a ameninţat, dar e atras să-şi mute investiţia la Iaşi, un oraş mai mare şi mai atractiv decît Vasluiul. Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, îl tentează pe afaceristul din agricultură cu promisiunea construirii unui stadion de 30.000 de locuri, un sprijin pe care Porumboiu nu l-ar avea niciodată în oraşul său. Arena ar fi de două ori mai mare decît cea nou construită la Ploieşti!
Patronul e tentat şi de un alt avantaj concret: la Iaşi, un oraş mai ofertant, i-ar fi mai uşor să aducă antrenori şi jucători, care pînă acum strîmbau din nas după prima zi petrecută în Vaslui. Şi acum, majoritatea stranierilor din lotul galben-verzilor îşi petrec timpul liber la Iaşi.
Tratativele dintre Porumboiu şi Nichita depind de deznodămîntul acestui sezon, în care albaştrii pe care îi pregăteşte Sorin Cîrţu se chinuie să se salveze de la retrogradare, dar şi de îndeplinirea "obligaţiei" primarului Nichita, adică iniţierea construirii unei noi arene.
FC Vaslui ar continua să existe, dar cu o investiţie minimă, tot cu Porumboiu patron şi ar funcţiona ca un satelit al formaţiei din Iaşi. "Nu comentez" a fost singura reacţie pe care a avut-o ieri finanţatorul vasluian despre subiect.
180 de milioane de euro reprezintă averea lui Adrian Porumboiu, potrivit Top 300 Capital. De cînd e în fotbal ca patron al lui FC Vaslui, el nu a obţinut nici un trofeu

SURSA: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/se-muta-la-iasi-porumboiu-vrea-sa-lase-vasluiul-si-negociaza-cu-gheorghe-nichita-pentru-csms-iasi-397555.html

***************

Stadion nou, de 30.000 locuri ? Mi se pare mie sau vin "alte alegeri" :) 

Din respect pentru dnul Porumboiu, avand prieteni comuni, mai multe nu comentez, decat.......... Doamne-ajuta!
Voi ce parere aveti ? Multumesc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu