miercuri, 19 iunie 2013

CSMS Iași din nou in LIGA a I-a ???

Liga 1 ar putea avea 18 echipe. Cum se poate ajunge de pe locul 5 din B în prima divizie

http://www.stiridesport.ro/competitii/liga-1/liga-1-ar-putea-avea-18-echipe.html

Deși Mircea Sandu a dat asigurări că echipele care nu și-au primit  nu vor putea evolua în prima ligă, se pare că există posibilitatea ca divizia A să pornească la drum tot cu 18 echipe, în ciuda faptului că Rapid și Universitatea Cluj nu au depășit procesul de licențiere.

În momentul de față, în prima ligă sunt 16 echipe. În cazul în care U Cluj va primi licența la TAS, numărul formațiilor din primul eșalon ar fi 17, însă acesta ar putea fi suplimentat. Conform unor surse din fotbal, la Comitetul Executiv din 24 iunie se afă pe ordinea de zi propunerea de a se organiza un baraj între locurile 3 din seriile Vest și Est ale Ligii secunde și echipele care au retrogradat din primul eșalon dar și-au luat licența.

Dacă în cazul ultimelor situația e clară, cele două echipe ce au retrogradat deși depășiseră procesul de licențiere fiind CSMS Iași și Concordia Chiajna, în cazul echipelor de B ce ar trebui să participe la baraj lucrurile sunt mai complicate. Astfel, Damila Măciuca, echipă ce a terminat sezonul pe locul al treilea în seria Vest, nu are licența, și nici UTA, formație de pe locul 4. La baraj ar urma să ajungă FC Bihor, echipă de pe locul 5. Din seria Est a ligii secunde, la baraj ar urma să meargă tot ocupanta locului 5, și anume CF Brăila, pentru că locurile 3 și 4, Delta Tulcea și CS Otopeni, nu au primit licența.


STIRI DIN SPORT, DOAR AICI => https://www.facebook.com/stiridesport 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu