vineri, 14 iunie 2013

5 nume pentru un singur post! Enache e favorit să preia CSMS Iaşi

CSMS Iaşi poată tratative cu Ilie Stan, Tibor Selymes, Costel Enache, Jerry Gane şi Ionel Ganea
CSMS Iaşi a încheiat sezonul trecut din Liga I pe locul 17 şi, în mod normal, va evolua din toamnă în Liga a II-a

În aşteptarea deciziei Comi­tetului Executiv, pentru a afla în ce ligă va evolua în sezonul viitor, CSMS Iaşi încearcă se se reorganizeze din mers până la reluarea pregătirilor. Oficialii din Copou poartă tratative cu mai mulţi antrenori pentru preluarea băncii tehnice. În pole-position se află fostul tehnician al Ceahlăului, Costel Enache (foto), liber de contract după ce a fost demis cu câteva etape înainte de finalul campionatului trecut, dar pe lista preşedintelui Florin Prunea mai sunt şi alte nume: Ilie Stan, Tibor Selymes, Jerry Gane şi Ionel Ganea.

„Până aflăm ce decizie va lua Comitetul Executiv sperăm să avem un antrenor nou. Ne dorim un tehnician tânăr care să ne menţină în prima ligă în cazul în care vom rămâne, ori să ne ajute să promovăm, dacă vom juca în liga a doua. În acest sens am demarat deja nişte discuţii. Costel Enache poate fi o variantă, dar avem şi alte nume în vizor”, a declarat preşedintele executiv al ieşenilor, Florin Prunea.
În paralel, şefii ieşeni încearcă să completeze şi lotul, după ce echipa s-a despărţit de mai mulţi jucători în ultimele zile. „Chiar dacă au plecat mai mulţi jucători, vor veni alţii. De acest lucru mă ocup acum. Sunt la Târgu Jiu, unde voi asista la un trial de unde putem alege jucătorii pe care ni-i dorim. Vor veni şi băieţi tineri, dar şi experiementaţi. Din lotul vechi au rămas cei care sunt sub contract cu noi, plus Vladu şi, posibil, Claudiu Ionescu”, a mai spus Prunea.

Ar fi o onoare pentru mine să vin la Iaşi, dar nu m-a contactat nimeni. Dacă voi fi dorit, evident că voi lua în calcul o venire în Copou
Costel Enache

Articol scris de Narcis POHOAŢĂ
 
 

************
 
Personal, il prefer pe dnul ILIE STAN !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu