marți, 6 august 2013

Oficial: Ştiinţa Miroslava rămâne în Liga a III-a!

Aşteptată cu mari emoţii încă de acum două luni, când s-a încheiat sezonul trecut, pe care echipa din Miroslava l-a terminat pe locul 10, primul care ar fi trebuit să ducă în Liga a IV-a, decizia privind continuarea Ştiinţei în „C” a fost primită ieri cu multă bucurie de oficialii acestei grupări. Prezenţi la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal, preşedintele Daniel Acatrinei şi antrenorul Cristi Ungureanu au salutat hotărârea menţinerii în Liga a III-a a formaţiilor care au încheiat campionatul pe poziţia a X-a.

 „Este o veste nu bună, ci extraordinară, pe care o aşteptăm de câteva luni. S-a făcut într-un fel dreptate în privinţa noastră, deoarece mai toată lumea care ne-a văzând jucând în retur şi în amicale a spus că suntem o echipă de locurile 6-7 în Divizia C”, a declarat Acatrinei, preşedintele clubului din Miroslava.

Ştiinţa pleacă mâine sau joi într-un stagiu de zece zile la Câmpulung Moldovenesc, timp în care îşi va afla şi programul competiţional din viitoarea ediţie, care va debuta pe 30 august. Formaţia din Miroslava va juca în Seria I alături de alte 11 grupări (vor fi şase serii), „ţintarul” urmând să fie stabilit pe 14 august. (L.Suceveanu)


SURSA: http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/Sport/oficial-stiinta-miroslava-ramane-in-liga-a-iii-a--100491.html 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu