vineri, 23 august 2013

Program de formare profesionala pentru ocupatia preparator sportiv/fizic



Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor in colaborare cu Centrul Roman de Studii Sportiv – Educationale organizeaza, in perioada 09.09 – 15.09.2013, a doua serie a cursului pentru ocupatia preparator sportiv/fizic. Cursul este autorizat de Agentia de Prestatii Sociale – Autoritatea Nationala pentru Calificari – Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se finalizeaza cu un examen de absolvire, care duce la obtinerea unui certificat de competente recunoscut pe piata muncii din Romania si UE:
 
 „In sportul mare, rolul preparatorului fizic a devenit primordial. In zilele noastre, nu mai putem vorbi de performanta notabila, indiferent de ramura sportiva, fara sprijinul preparatorilor fizici, de aceea recomand  tuturor celor interesati specializarea in acest domeniu de maxim interes.”, a declarat lector univ.dr. Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.

Programul de formare se adreseaza celor care lucreaza in bransa, ca antrenori sau profesori de eductie fizica si sport. Mai multe detalii legate de curs se gasesc pe site-urile www.crsse.ro si www.cnfpa-sna.ro la rubrica formare alti specialisti.

http://iasiciteste.ro/?p=34140 

https://www.facebook.com/ciprian.paraschiv.10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu