miercuri, 17 iulie 2013

Seria I a Ligii a III-a ar urma să se întindă până în Ialomiţa!

Chiar dacă majoritatea grupărilor din eşalonul al treilea se confruntă cu mari dificultăţi financiare, Federaţia Română de Fotbal insistă să organizeze ediţia de campionat 2013-2014 într-un sistem alcătuit din 4 serii a câte 18 formaţii.

Conform simulărilor efectuate la Casa Fotbalului, pentru a putea ajunge la acest număr de echipe, Seria I ar putea să se întindă tocmai până în judeţul Ialomiţa. Ceea ce înseamnă meciuri mai multe, deplasări mai lungi şi implicit cheltuieli mai mari pentru cele trei reprezentante ale judeţului Suceava în eşalonul al treilea, Sporting Suceava, Bucovina Rădăuţi şi FC Pojorâta.
„Din cauza crizei financiare va fi un an foarte dificil, în condiţiile în care, cu acelaşi buget, vom fi nevoiţi să ne descurcăm la un număr mult mai mare de meciuri. Pe de altă parte, dacă toate cele 18 formaţii vor reuşi să termine campionatul, atunci vom avea parte de o competiţie mult mai densă, care le va permite tinerilor noştri jucători să crească mai repede în valoare”, a declarat Ciprian Anton, managerul CS Sporting.
Conform ultimelor informaţii, campionatul Ligii a III-a ar urmă să înceapă pe data de 16 august, tragerea la sorţi fiind programată pe 5 august.

Articol scris de Gabriel TODERAŞCU


SURSA: http://liga2.prosport.ro/liga-3/stiri/seria-i-a-ligii-a-iii-a-ar-urma-sa-se-intinda-pana-in-ialomita-11127679

Tot de pe acest site, aflam ca:

- FC Caracal nu s-a înscris în Liga a III-a

- Victoria Chirnogi s-a retras din Liga a III-a!

- Echipa 3 în 1: de ce s-a aliat FC Bihor cu Luceafărul? - O ECHIPĂ RĂMÂNE ÎN LIGA A II-A, CEALALTĂ SE DUCE ÎN LIGA A IV-A

  Si e doar inceputul :(




 

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu