joi, 11 iulie 2013

A.S. Partizanii Bârnova o noua echipa in fotbalul iesean judetean




Luni, 8 iulie au fost finalizate procedurile legale care au avut ca finalitate afilierea la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Iasi a echipei AS Partizanii Bârnova. ASPB vor juca sub culorile care reprezinta Bârnova, ROŞU-NEGRU, şi va evolua în Liga5, seria1, începand din acest sezon.

Chiar daca suntem la inceput de drum, aspiratiile noastre, a celor care am fondat aceasta echipa, care sa reprezinte cu mandrie fotbalul barnovean, sunt destul de indraznete.
Va intrebati cu siguranta pe ce stadion va evolua echipa, cine o va conduce din teren si din afara lui, care este lotul de jucatori care ne va reprezenta, ce obiective avem pentru acest inceput de drum... La toate aceste intrebari veti gasi raspuns in scurt timp accesand site-ul oficial al clubului www.partizaniibarnova.blogspot.com, care vă va tine mereu la curent cu toate informatiile despre echipa noastra de suflet, care prin organizarea si rezultatele ei, dorim sa intre foarte repede la sufletele dumneavoastra, a suporterilor, pe care ii dorim aproape, pentru că misiunea noastră de a reprezenta cu mandrie fotbalul bârnovean, nu va putea fi indeplinita fara ajutorul fanilor.

https://www.facebook.com/ASPartizaniiBarnova   - 9 fani


http://partizaniibarnova.blogspot.ro/2013/06/a-luat-fiinta-asociatia-sportiva.html

Le uram multa bafta in noul sezon! Multumim dnului Rotaru pentru informatiile puse la dispozitia noastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu