vineri, 27 februarie 2015

Burleanu vrea FRF TV şi campionat de fotbal la ţară: "De la sat au apărut mulţi fotbalişti mari"



Federaţia Română de Fotbal şi-a stabilit ca obiectiv principal al "Planului strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020" calificarea echipei naţionale la următoarele trei ediţii ale turneelor finale.

Planul realizat de FRF este structurat în jurul a cinci obiective strategice: 

- calificarea echipei naţionale la toate cele trei turnee finale CE 2016, CM 2018, CE 2020
- creşterea substanţială a numărului de practicanţi şi de persoane implicate în fotbal
- dezvoltarea fotbalului feminin şi a futsalului
- construirea unei culturi organizaţionale care să devină suport pentru performanţa sportivă
- creşterea atractivităţii şi a vizibilităţii jocului de fotbal, se arată într-un document intrat în posesia Mediafax.


Conducerea federaţiei consideră că obiectivele stabilite sînt realiste: "În acest document strategic ne-am fixat obiective ambiţioase, dar realiste. Nu este uşor să ne asumăm că echipa naţională va atinge obiectivul pe care ni l-am propus (calificarea consecutivă la cele trei turnee finale pînă în 2020) sau că vom schimba faţa fotbalului juvenil din România. Cum nu ne va fi uşor să facem din Federaţia Română de Fotbal una dintre cele mai moderne organizaţii de profil din Europa", se arată în documentul respectiv.
FRF pregăteşte şi un eveniment anual denumit "Premiile fotbalului românesc". Ţinteşte şi dezvoltarea canalului oficial de YouTube şi a anunţat că va lansa FRF TV, un canal online similar celui iniţiat de UEFA sau Federaţia Germană de Fotbal.

Federaţia intenţionează să înfiinţeze şi un campionat naţional de fotbal rural: "Pentru că unii dintre cei mai reprezentativi jucători s-au născut în satele României şi pentru că acest sport trebuie să ajungă pe tot teritoriul ţării, vom organiza Campionatul Naţional al Fotbalului Rural", se mai arată în document.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/burleanu-vrea-frf-tv-si-campionat-de-fotbal-la-tara-de-la-sat-au-aparut-multi-fotbalisti-mari-444912.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu