vineri, 11 octombrie 2013

Marius Lăcătuş va fi antrenorul echipei CSMS Iaşi



Refuzaţi astăzi de Basarab Panduru, oficialii ieşeni s-au repliat rapid şi au bătut palma cu fostul internaţional Marius Lăcătuş pentru a prelua banca tehnică din Copou. Preşedintele Florin Prunea s-a înţeles telefonic în privinţa contractului cu Lăcătuş, iar tehnicianul va fi prezentat la echipă duminică dimineaţă.

„Marius Lăcătuş va fi viitorul antrenor al echipei. Ne-am înţeles cu el telefonic, îl aştept să vină în Iaşi şi să semnăm documentele. Nu va veni să negociem, pentru că am ajuns la un acord, va veni să semneze. Este antrenorul cu care vorbim de mai mult timp şi pe care ni l-am dorit. Acum trebuie să strângem rândurile şi să trecem la treabă. Sper să ajungă cât mai repede în Iaşi, asta în funcţie de ce legături va avea din Spania”, a declarat preşedintele executiv Florin Prunea, care a mai colaborat cu Lăcătuş atât la echipa naţională, unde au fost colegi de cameră, cât şi la FC Braşov.

„Este o alegere foarte bună pentru club, sunt convins că Marius va avea rezultate bune la Iaşi şi ne va ajuta să promovăm în Liga I. Vorbim despre un fost mare jucător şi despre un antrenor care a antrenat echipe bune în cariera sa, inclusiv Steaua. El va fi prezentat duminică în vestiar”, a adăugat şi Leonida Antohi, preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi.

Lăcătuş este aşteptat în Iaşi sâmbătă seară, iar duminică ar putea efectua primul antrenament în Copou, după ce va fi prezentat jucătorilor.
Articol scris de Narcis POHOAŢĂ

Articole similare

SURSA articol si foto => http://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-lacatus-va-fi-antrenorul-iasiului-11499159


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu